Onlinethuiswerken

Thuiswerken vacatures

Massa-ontslagen zijn aan de orde van de dag bij economische tegenslag en het is ook de tijd dat men massaal op zoek gaat naar vacatures voor thuiswerken. Het is een logische zet aangezien bedrijven vaak ook snijden in de kantoorkosten wanneer het economisch tegenzit. Op die manier kan er toch een situatie worden gecreëerd waarbij u in dienst kunt treden bij een bedrijf.

 

Maar wie serieus op zoek gaat naar thuiswerk vacatures, zal de conclusie moeten trekken dat er in maar weinig gevallen een echt dienstverband uit zal voortvloeien. Er wordt het één en ander aangeboden waarmee u geld kunt verdienen, maar dat ligt in de sfeer van e-mails lezen voor geld en het invullen van enquêtes voor geld. De vergoeding hiervan is meestal erg laag en omdat er in veel gevallen sprake is van een uitbetalingsdrempel kan het lang duren voordat tot uitbetaling wordt overgegaan.

 

Soms wordt er thuiswerk geboden waarbij u producten dient te verkopen. Realiseert u zich goed dat dit meestal op basis is van commissie. De inkomsten zijn onzeker, omdat u van tevoren niet weet hoeveel producten u gaat verkopen. Houd daar rekening mee wanneer u zich op een dergelijk avontuur stort.

Maak jouw eigen website met JouwWeb