Onlinethuiswerken

Adsense website

Gaat u online aan de slag om inkomsten te genereren, dan zult u vroeg of laat een eigen website nodig hebben.

Uiteraard is het mogelijk om zonder eigen website online geld te verdienen. U bent dan echter wel afhankelijk van het platform van anderen. Daardoor heeft u minder controle over bijvoorbeeld de plaatsing van banners of de verdeling van advertentie-inkomsten.

Met een eigen website heeft u zelf de volledige controle. Gaat u met Google Adsense aan de slag dan is het daarbij raadzaam gebruik te maken van het Adsense Website pakket. Het pakket neemt u veel werk uit handen. U kunt in het beheerdersgedeelte uw Adsense Publisher ID invullen en het systeem zorgt voor de weergave van de juiste advertenties. Zo hoeft u zelf geen HTML code te plaatsen op uw website.

Het Adsense Website pakket zorgt ervoor dat u eenvoudig uw website kunt beheren zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de technische zaken. Zo wordt het kinderspel om bijvoorbeeld een pagina toe te voegen, het navigatiemenu aan de passen of een contactformulier te plaatsen (waarvan u zelf de invoervelden kunt bepalen). Zo kunt u zich volledig richten op het plaatsen van goede content en het aantrekken van bezoekers.

Met het Adsense Website pakket bent u niet afhankelijk van het platform van anderen en hoeft u ook de advertentie-inkomsten niet te delen met anderen. Ook heeft u met het Adsense Website pakket de volledige vrijheid over uw website waardoor u naast het gebruikmaken van Google Adsense ook op andere manieren inkomsten kunt genereren. Op een platform van iemand anders is het maar de vraag of dat is toegestaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb