Onlinethuiswerken

Adsense website

Gaat u online aan de slag om inkomsten te genereren, dan zult u vroeg of laat een eigen website nodig hebben.

Uiteraard is het mogelijk om zonder eigen website online geld te verdienen. U bent dan echter wel afhankelijk van het platform van anderen. Daardoor heeft u minder controle over bijvoorbeeld de plaatsing van banners of de verdeling van advertentie-inkomsten.

Met een eigen website heeft u zelf de volledige controle. Gaat u met Google Adsense aan de slag dan is het daarbij raadzaam gebruik te maken van het Adsense Website pakket. Het pakket neemt u veel werk uit handen. U kunt in het beheerdersgedeelte uw Adsense Publisher ID invullen en het systeem zorgt voor de weergave van de juiste advertenties. Zo hoeft u zelf geen HTML code te plaatsen op uw website.

Het Adsense Website pakket zorgt ervoor dat u eenvoudig uw website kunt beheren zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de technische zaken. Zo wordt het kinderspel om bijvoorbeeld een pagina toe te voegen, het navigatiemenu aan de passen of een contactformulier te plaatsen (waarvan u zelf de invoervelden kunt bepalen). Zo kunt u zich volledig richten op het plaatsen van goede content en het aantrekken van bezoekers.

Met het Adsense Website pakket bent u niet afhankelijk van het platform van anderen en hoeft u ook de advertentie-inkomsten niet te delen met anderen. Ook heeft u met het Adsense Website pakket de volledige vrijheid over uw website waardoor u naast het gebruikmaken van Google Adsense ook op andere manieren inkomsten kunt genereren. Op een platform van iemand anders is het maar de vraag of dat is toegestaan.