Onlinethuiswerken

Passief Inkomen met Google Adsense

Voor iedereen met interesse in online thuiswerken is er een platform beschikbaar waarmee u direct aan de slag kunt: Google Adsense. Google Adsense is het advertentieplatform van Google. Het biedt de mogelijkheid om advertenties van derden op uw website weer te geven. Met Google Adsense verdient u geld met zogeheten "kliks". Een klik wordt door het systeem van Google Adsense geregistreerd op het moment dat een bezoeker van uw website (door te klikken op de advertentie) navigeert naar de website van de adverteerder.

 

Advertenties die door Google Adsense worden weergegeven zullen altijd gerelateerd zijn aan het onderwerp van uw website of aan het zoekgedrag van de bezoeker, waardoor de kans op kliks hoog is. Er geldt bij Google Adsense een uitbetalingsdrempel van zeventig euro. De maand nadat u deze drempel heeft bereikt, volgt de uitbetaling. Deze uitbetaling vindt plaats tegen het einde van de maand.

 

Bij het gebruik van Google Adsense is het wel zaak dat uw website goed wordt bezocht. Het heeft geen zin om zelf op de advertenties te klikken. Zelf op de advertenties klikken is zelf tegen de algemene voorwaarden van Google Adsense en kan resulteren in verwijdering uit het systeem. Hoe u wel een succesvolle Google Adsense website opzet, leert u in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense. De e-cursus is gericht op de resultaat en u kunt na dat u de e-cursus heeft aangeschaft meteen beginnen. De e-cursus is geschikt voor zowel beginners als mensen die meer uit hun huidige Google Adsense onderneming willen halen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb